طريقة عمل الجلاش
نجيب لفة من الجلاش من اي سوبر ماركت
وبعد كدة نجيب لحمة مفرومة
ونعسج اللحمه وهي كالاتي
نجيب بصلة ثم نقطعها قطع صغيرة ومعها 2 قرن فلفل اخضر
ثم نقطعه قطع صغيرة مع البصل ثم نضيف اليها التوابل
(ملح - فلفل - كمون - حبهان - كزبرة نشفة - فص ثوم )
ثم نضع عليها الحمه المفرومة ونضعها علي النار
لمدة 10 دقائق ثم ننزلها من علي النار
وناتي بصنية علي قد ورق الجلاش ثم ندهن الصنيه بالسمنة
ثم نضع نص الجلاش في الصنيه وبعد ذلك نضع اللحمه
المفرومة ونفردها علي ورق الجلاش ثم نضع عليها الباقي من
الجلاش في الصنيه وبعد ذلك نأتي بسكينه ونقطع الجلاش قطع
مربعه صغيرة وبعدها نأتي بي 2 كوب من اللبن الحليب مع
بيضه واحدة ونضربهم في الخلاط ثم نصب الخليط علي الجلاش
وبعد ذلك نضعه في الفرن علي درجة حرارة 180 ولما يحمر
الجلاش من الاسفل نطفئ الفرن ونشعل الشواية حتي ياخذ وشه
اللون الاحمر وبعد ان يطيب نخرجة من الفرن ثم نعيد تقطيع
الجلاش مرة ثانيه ونضعه علي المائدة
وبالهنا والشفاء
نجيب لفة من الجلاش من اي سوبر ماركت
وبعد كدة نجيب لحمة مفرومة
ونعسج اللحمه وهي كالاتي
نجيب بصلة ثم نقطعها قطع صغيرة ومعها 2 قرن فلفل اخضر
ثم نقطعه قطع صغيرة مع البصل ثم نضيف اليها التوابل
(ملح - فلفل - كمون - حبهان - كزبرة نشفة - فص ثوم )
ثم نضع عليها الحمه المفرومة ونضعها علي النار
لمدة 10 دقائق ثم ننزلها من علي النار
وناتي بصنية علي قد ورق الجلاش ثم ندهن الصنيه بالسمنة
ثم نضع نص الجلاش في الصنيه وبعد ذلك نضع اللحمه
المفرومة ونفردها علي ورق الجلاش ثم نضع عليها الباقي من
الجلاش في الصنيه وبعد ذلك نأتي بسكينه ونقطع الجلاش قطع
مربعه صغيرة وبعدها نأتي بي 2 كوب من اللبن الحليب مع
بيضه واحدة ونضربهم في الخلاط ثم نصب الخليط علي الجلاش
وبعد ذلك نضعه في الفرن علي درجة حرارة 180 ولما يحمر
الجلاش من الاسفل نطفئ الفرن ونشعل الشواية حتي ياخذ وشه
اللون الاحمر وبعد ان يطيب نخرجة من الفرن ثم نعيد تقطيع
الجلاش مرة ثانيه ونضعه علي المائدة
وبالهنا والشفاء