طريقة عمل المحشي بي ورق الكرومب واللحمة المفرومة
اول حاجة يا حبيبتي نجيب الكرومبة ونقطع الورق بتعها ثم بعد
ذلك نقوم جايبين حلة كبيرة وفيها ماء ونحطها علي النار حتي
تمام الغليان ثم نضع فيها الورق لكي ينسلق ثم نخرجة من الماء
ونقطع الورق علي قد صوابع المحشي وبعد ذلك وبعد ذلك يا
حبيبتي نجيب 2 بصل ونقطعها قطع صغيرة ونجيب فص ثوم
ونقطعة قطع صغيرة ونضعة مع البصلة في حلة وتكون فيها
معلقة سمنة نباتي ثم نضع البصلة والثوم والسمنة علي النار
حتي تاخذ اللون الاصفر ثم نضع عليها معجون الطماطم وبعد لك
نضع معها اللحمة المفرومة حتي تمام الطياب وبعد ذلك نجيب
مقدار من الارز ثم نفسلة ونضعه في الخليط بتاع الصلصة مع
اللحمة ونبدا بتقليب الارز مع الخلطة وتبدا بعد ذلك في لف
المحشي نجيب الورقة ونضع فيها الارز ثم نلفها ونضع الصوابع
في الحلة وهكذا لما نخلص لف نضع عليه شوربة من عندك لما
نغطي المحشي ونضحة علي النار حتي يطيب المحشي ونضعه
في طبق وبالهناء والشفاء
اول حاجة يا حبيبتي نجيب الكرومبة ونقطع الورق بتعها ثم بعد
ذلك نقوم جايبين حلة كبيرة وفيها ماء ونحطها علي النار حتي
تمام الغليان ثم نضع فيها الورق لكي ينسلق ثم نخرجة من الماء
ونقطع الورق علي قد صوابع المحشي وبعد ذلك وبعد ذلك يا
حبيبتي نجيب 2 بصل ونقطعها قطع صغيرة ونجيب فص ثوم
ونقطعة قطع صغيرة ونضعة مع البصلة في حلة وتكون فيها
معلقة سمنة نباتي ثم نضع البصلة والثوم والسمنة علي النار
حتي تاخذ اللون الاصفر ثم نضع عليها معجون الطماطم وبعد لك
نضع معها اللحمة المفرومة حتي تمام الطياب وبعد ذلك نجيب
مقدار من الارز ثم نفسلة ونضعه في الخليط بتاع الصلصة مع
اللحمة ونبدا بتقليب الارز مع الخلطة وتبدا بعد ذلك في لف
المحشي نجيب الورقة ونضع فيها الارز ثم نلفها ونضع الصوابع
في الحلة وهكذا لما نخلص لف نضع عليه شوربة من عندك لما
نغطي المحشي ونضحة علي النار حتي يطيب المحشي ونضعه
في طبق وبالهناء والشفاء